Logo medila sistemКАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ, КАБЕЛЕН ИНТЕРНЕТ, WIFI, ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

vhod klient2 Инструкция за заплащане МЕДИЛА-СИСТЕМ ЕООД Безплатни обяви за град Годеч Медила систем - цени и услуги

line x5

Състезание по бокс в Годеч! Подробен репортаж от събитието!

boksСъстезание по бокс се проведе на 27 март (неделя) от 13 часа във физкултурния салон на гимназията. Спортното събитие стартира с представянето на всички състезатели, благодарности на всички, които са помогнали за реализацията на събитието. Водещ и организатор на мероприятието бе Добрин Добрев. Мачовете бяха 7 на брой, с участие на състезатели от София и Годеч. Музикалното озвучение беше възложено на Николай Благоев, по-познат в града като Нико Диджея и атмосферата беше страхотна !

Силна музика през цялото време, всички състезатели излизаха на избрани от тях песни, абсолютен професионализъм! Първият двубой беше между Илиян Костов и Стефан Славейков и двамата от София. Те са тренирали заедно, познават се, но играха сърцато и с желание за победа. Съдията Александър Тосков присъди равен мач, но победата можеше да бъде дадена на всеки един от двамата състезатели и през трите рунда имаше динамика, размени, точни удари. Победител – равен мач. Втората среща беше между Борислав Георгиев от Годеч файт клуб и Ангел Йорданов от Годеч. Въпреки немалката разлика в теглото на съперниците и 2-та изявиха желание за победа и сърце. Ангел започна силно и агресивно мача, с тежки и точни удари, които караха Боби да отстъпва назад. Втория рунд Боби се активизира и имаше тежки размени, но в крайна сметка Ангел пласираше по-точните удари. В началото на 3-ти рунд Ангел удари Боби тежко и съдията брои нокдаун. При последваща размяна на удари Боби беше повален на земята от Ангел. Победител – Ангел Йорданов – Годеч с нокаут. Третият двубой противопостави Петко Иванов от София и Александър Александров от Годеч файт клуб. Срещата започна динамично, Петко беше по-опитен, но Сашо умело използваше ръста и силата си. В крайна сметка Сашо пласира точните удари и отказа Петко във втори рунд. Браво и на 2-та за желанието и сърцето и на Сашо за това, че успя да се контролира и да води своята игра. Победител – Александър Александров – Годеч файт клуб чрез отказване.
Четвъртата поред среща ни представи изключителна атракция – две млади момичета с много хъс и желание. Йоана Маринова от София и Иванела Илиева от Годеч файт клуб започнаха агресивно и умно мача, Иванела по-технична, с повече движение от тялото и краката и Йоана по-опитна, стабилно стъпила на земята. В крайна сметка по-тежките удари и опита на Йоана си казаха Думата и Иванела бе отказана след съдийско решение. Победител – Йоана Маринова- София след съдийско решение. Петата среща беше между Жулиен Ламбрев от София и Мартин Василев от София. Марто много техничен, много точен, Жул постоянно натиск напред и преса. Марто успя да спечели мача по точки, но двамата предложиха 3 рунда динамика, размени, сърце и желание. Браво ! Победител - Мартин Василев по точки. Шестият двубой беше нещо невероятно и несъмнено двубоят на вечерта. Цветан Методиев и Владимир Атанасов и двамата от Годеч файт клуб, десетокласници в гимназията на град Годеч, приятели и спаринг партньори, направиха невероятни 3 рунда. Нон стоп размени, тежки удари, мното техника, сърце, размяна на доминация. Публиката не спря да аплодира и двамата състезатели, които не спряха да се бият в стил Мексико срещу Пуерто Рико ! Отново казвам – страхотен мач ! Победител – равен мач.  

Special fight-а между Иван Тодоров – Годеч и Красимир Петров – Годеч беше изпълнен с особен заряд и дългоочакван. Между двамата имаше стара закачка и двамата приеха веднага мача, единият по-тежък, другият по-висок. Иван започна агресивно, с хубави и точни прави удари, Краси изключително спокоен, желязна психика и настъпваше бавно и устремено напред. Иван една идея превъзбуден за мача определяше темпото, но Краси пласираше по-точни и много тежки удари. В крайна сметка Краси успя да откаже Иван след 3-ти последователен нокдаун и отказване от страна на Иван. Евала и на двамата състезатели за желанието ! Публиката изригна на този мач ! Победител – Красимир Петров – Годеч чрез отказване.

Организаторите споделиха, че това е само началото на една инициатива, която ще предложи на публиката атракция, на състезателите поле за изява и ще даде още живот на града. Следващите такива състезания ще бъдат все по-професионално организирани, с повече и все по-равностойни и качествени двойки. Видя се какво е нивото и то е много добро ! Момчетата и момичето от София бяха опитни и показаха класа. Момчетата и момичето от Годеч показаха изключително ниво, особено като се има предвид, че те тренират с треньор събота и неделя ! Много сърце, много добра физическа подготовка и много силна психика ! Браво ! Ще се радваме на всяко следващо събитие да има все повече хора, които да помагат, които да гледат и които да се състезават !
Организаторите БЛАГОДАРЯТ специално на:  Страхил Симов, Румен Павлов, Цецка Борисова, Илина Николова, както и на всички други, които стояха на входа, помагаха организационно и физически. 

Екип на Годеч fight клуб