Logo medila sistemКАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ, КАБЕЛЕН ИНТЕРНЕТ, WIFI, ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

vhod klient2 Инструкция за заплащане МЕДИЛА-СИСТЕМ ЕООД Безплатни обяви за град Годеч Медила систем - цени и услуги

line x5

РПУ - Годеч с информация за битовите кражби!

RPYРПУ - Годеч представи информация пред общинския съвет, относно зачестилите битови кражби в Годеч. Констатира се устойчивост и ( ЛЕК ) спад в ръста на престъпността.  Броят на регистрираните престъпления в общината е същият както миналата година. Има лек спад, който е около – 5 %. Две кражби са регистрирани през последния месец на територията на Годеч. Кражбите са на ракия и гоблени. „Това са специфични кражби, за които имаме информация. Колегите работят, мисля, че ще имаме успех, защото имаме доста добра информация“ – заяви старши инспектор Николай Николов – началник „Криминална полиция“ в РПУ – Годеч.

Той добави още, че през тази година са работили ( УСПЕШНО ) с областната дирекция на МВР по случая за грабежа на възрастните хора от село Гинци. От РПУ – Годеч се похвалиха, че през лятото за разбили група, специализирала се в кражби от електропреносната мрежа. От РПУ – Годеч признаха, че проблем на районното е това, че няма разследващ полицай, който да работи в града.
Основен катализатор на зачестилите кражби е кризата и високата безработица. Пикът на кражбите е през пролетта, заяви още Николов.