Logo medila sistemКАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ, КАБЕЛЕН ИНТЕРНЕТ, WIFI, ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

vhod klient2 Инструкция за заплащане МЕДИЛА-СИСТЕМ ЕООД Безплатни обяви за град Годеч Медила систем - цени и услуги

line x5

БАЛОТАЖ между БСП и ГЕРБ в Годеч!

velinДругата неделя ще гласуваме отново! На балотаж отиват Андрей Андреев - БСП и Росица Иванова - ГЕРБ! А. Андреев е събрал - 945 гласа, а Росица Иванова - 900 гласа. От кандидатите за общински съветници от листата на БСП влизат 5 човека, а от листата за съветници на ГЕРБ СА 4 - ма. Двамата ще се борят за кметското място в гр. Годеч.

 

ВЧЕРА - 23 ОКТОМВРИ - 14.00 ЧАСА:
Дълги опашки и изнервени хора в днешния изборен ден! За да упражните правото си на глас, трябва да се въоражите с търпение и да бъдете спокойни, защото ще ви трябват, около 20 минути, за да гласувате.
Желаещите да гласуват са по - малко от ...вота през 2007 година. Към 12.00 часа избирателната активност е била, около 26 %. Кандидатът за кмет - Андрей Андреев гласува в секцията в Синдикалния дом, заедно със семейството си. Към обяд отиде да гласува й Велин Иванов, който също е кандидат - кмет.

 

 

ВЧЕРА - 23 ОКТОМВРИ - 18.30 ЧАСА:

Опашките пред част от секциите не намаляват, а напротив - стават все по - дълги. Хора дори се отказват да гласуват, заради чакането пред секциите. Към 18.00 часа своя глас пусна кандидатът за кмет - Росица Иванова. Изборният ден се удължава до 20.00 часа, защото желаещите да гласуват са много!