Logo medila sistemКАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ, КАБЕЛЕН ИНТЕРНЕТ, WIFI, ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

vhod klient2 Инструкция за заплащане МЕДИЛА-СИСТЕМ ЕООД Безплатни обяви за град Годеч Медила систем - цени и услуги

line x5

За стореното от кмета на Годеч! РЕКАТА - остана недовършена!

rekata1Макар мандата на инж. Владимир Александров още да не е завършил, ние избрахме някой от сторените неща през годините.

С 86 хиляди лева осигурени от фон „Стихийни бедствия“, бяха ремонтирани голяма част от улиците в града. С 23 хиляди лева пък беше направен ремонт на кметството в Гинци. С още средства от този фонд се ремонтираха училищата. Подменена бе част от водопровода на на ул. Отец Паисий, в което и общината вложи 50 хил. лв.

Извършен бе ремонт на покрива на Младежкия дом и Годечстрой и направа на канализация.От общинския бюджет, бяха осигурени 50 хил.лв. за подмяна на уличното осветление. Одобриха проект на общината за водоснабдяването на Годеч. Целта на проекта е да се подобри качеството на ВиК услугите в града ни, като се подмени изцяло водоснабдителната система и се разшири канализационната система, както и да се изгради пречиствателна станция за отпадните води. Общината спечели проект за разкрасяване на централната част на града ни – „Градски парк и пространство около фонтана“. До реката започна строителството на търговски комплекс, където ще бъде пазарът на град Годеч. Беше построен рехабилитационен център , който се намира над фурната!

 

На снимката: съсипаната река Нишава!