Logo medila sistemКАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ, КАБЕЛЕН ИНТЕРНЕТ, WIFI, ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

vhod klient2 Инструкция за заплащане МЕДИЛА-СИСТЕМ ЕООД Безплатни обяви за град Годеч Медила систем - цени и услуги

line x5

Интервю със Спас Кьосев от БНТ! ВИДЕО!

Предаването В последното издание за сезона, предаването „15 минути“ ни среща със Спас Кьосев от БНТ.

Младежът е попаднал едва на 21-годишна възраст в телевизията-майка. Чуйте го да разказва как се захванал с телевизия съвсем случайно, вместо да замине за Америка. Върхът на случайността е попадането му в БНТ.

Спас разкрива интересни факти от кухнята на националната медия. Мнозина ще се изненадат, че водещите на „По света и у нас“ сами пишат текстовете, които четат в централната емисия. Още по-странно ще ви се се види това в контекста на висшето образование на Спас Кьосев. Водещият е завършил „Маркетинг“ в УНСС. Защо и как се е явявал на поправителни сесии с „тъпите“ студенти?

В момента Спас Кьосев следва „Режисура“ в „Нов Български Университет“. Дали е готов да мине зад камера и да не се показва повече на екран?

Спас разказва и за другата своя голяма страст – баскетбола. Той си има „спортна дружинка“, с която от години се събира и си устройват мачове, основно в късните вечерни часове. Едва наскоро момчетата разбрали, че сред тях играе… „звезда от БНТ“. А дали Спас Кьосев страда от звездомания – с удоволствие ще се убедите в отрицателния отговор, ако изгледате интервюто!

 

{youtube}j4llZnYB2mU{/youtube}